Hur hamnade jag här?

Tygblöjor... det känns lite konstigt att säga det, men oj vad mycket det gett mitt liv de senaste tre åren.

Jag började som en förvirrad nybörjare, trevandes bland konstiga termer i grupper på Facebook. Insåg att; Wow! Det ÄR verkligen en djungel! Jag ville bara att nån skulle ge mig en karta och säga; Här, gå ditåt!

Nu har jag lärt mig att så funkar det inte. man behöver börja i ena änden av djungeln, och sen leta sig fram, för det finns ingen karta som funkar för alla! Man måste hitta sin egen väg, för alla bebisar, förutsättningar och behov är så olika!

Sex månader efter att jag köpt mina första tygisar var jag helt fast! Och jag startade ett instagramkonto med fokus enbart på tygisar, jag ville vara en inspiration och även sprida min kärlek för fluff vidare. Så att fler kunde förstå vilken vinst för både barn, ekonomi och miljö det är!

Tygblöjor har gett mig nya vänner, lärt mig otroligt mycket om olika material och nu, nu även gett mig vingar och mod att ta min hobby vidare till nåt mer. För tre år sen hade jag aldrig trott att jag varken skulle kunna, eller våga. Men nu står jag här, med Alvehamn, låt äventyret börja!

Min Dröm

Jag vill att alla ska få veta att tygblöjor är roligt och att det finns minst ett system som funkar för just er!

Det är varken krågligt eller äckligt- jag lovar!

Min vision är att få dela med mig av min kunskap och alla fördelar med tygblöjor, så att fler går över,- helt eller delvis, till tygisar! 

Alvehamn grundades 2009 och har drivits både ifrån Eskilstuna, Sigtuna och Tyresö men bor nu hemma hos mig i Huddinge.