Att hitta rätt bland alla olika blöjor och system känns i början övermäktigt. Men det finns nåt för alla, det gäller bara att våga börja nånstans!

Vill du ha en blöja som är...

… som är lätt att få på i farten? Både våran pocket och de formsydda som har resårer både på mage och rygg fungerar som dra-upp blöjor. Supersmidigt när man behöver byta blöja på ett barn som inte har tid att vara still.

… det mest ekonomiska alternativet? Då rekommenderar vi vikblöjor och skalbyxor, då de blöjorna är billigast per styck. Det blir också mindre tvätt då det inte går åt så många skal per dag.  

... den som passar bäst som backupblöja för babypottning och potträning? Då rekommenderar vi våra Formsydda dag blöjor! Tack vare både rygg- och magresårer går de utmärkt att förknäppa och använda som dra-upp blöja. Och om man bara använder dem som backup hemma så älskar  vi att använda dem utan skal eller ull ytterst, bara precis som de är. Det blir inte pölar på golvet eller blött i soffan och man märker direkt när en missat en kiss. Som en etxtra tjock underbyxa!

… det miljövänligaste alternativet? Blöjorna i hampa och ekologisk bomull är de alternativ som är snällast mot naturen.

… den nättaste blöjan? Formsydd Bambu Dag är kundernas storfavorit. Men skalbyxan i pul med en vikblöja i hampa eller bomull är också ett tunt och smidigt alternativ.

... den som är smidig till utflykter och förskola? Tveklöst vår pocketblöja! Den är lätt för förskolepersonalen att förstå sig på. Den har suverän passform och du packar den själv med rätt mängd uppsug för ändamålet.

  

Klicka på bilden! Klicka på bilden för att komma till Blöjoteket!

Känns det fortfarande svårt? Har du frågor du inte fått svar på?

Boka mig för en fluff-träff, själv, eller med vänner, så ska jag lära er allt jag kan! Eller släng bara i väg ett mail med din fundering!