Allmänt

Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvillkor och samtycker till att dina personuppgifter registreras i vårt kundregister. För att handla hos oss måste du ha fyllt 18 år. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformationen och kan inte garantera att bilderna återger varans exakta utseende, framför allt är det färgerna som kan skifta i nyans beroende på ljuset vid fototillfället.

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkter, pris, fakturerings- och leveransadress.

Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta oss via mail alvehamns@gmail.com

Priser

Alla våra priser är i svenska kronor och inklusive moms. Vi reserverar oss för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Erbjudanden gäller så länge lagret räcker.

Betalning

Som privatkund väljer du mellan olika betalsätt med Payson Checkout.

Frakt och leverans

Vi fraktar med DHL, frakt för privatkund är 49 kr och för ordrar över 399 kr så är det fraktfritt.

Kunden ansvarar för att korrekt adress uppgivits vid beställningstillfället. 

Öppet köp

Du har full retur- och bytesrätt i 14 dagar. Det innebär att du kan packa upp varan och titta närmare på den. Du får dock inte använda varan eller ta bort några lappar. Vill du skicka tillbaka en vara kontaktar du oss så löser vi det. Du står själv för returfrakt.

Reklamation

Vid reklamationer mailar du oss på alvehamns@gmail.com Har du köpt av en återförsäljare kontaktar du i första hand denna. Om varan är trasig så bifoga en bild på den trasiga produkten.

Har du betalat med kort eller direktöverföring via bank kommer återbetalning ske till ditt bankkonto inom 14 dagar från att vi mottagit returen. Har du betalat med faktura kommer du bli kontaktad av Payson inom 14 dagar för återbetalning.

Ej uthämtade paket

Du har upp till två veckor på dig att hämta ut ditt paket på ditt uthämtningsställe. Efter det skickas paketet automatiskt tillbaka till oss och du som kund faktureras 150 kronor för att täcka administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

Force Majeure

Vi tar inget ansvar för förseningar/fel till följd av omständigheter utanför företagets rådande (Force Majeure). Dessa omständigheter kan exempelvis vara arbetskonflikt, eldsvåda, krig, myndighetsbeslut, förminskad eller utebliven leverans från leverantör.

Kontaktuppgifter

Om ni skulle behöva komma i kontakt med oss nås vi genom följande:

Malmöblöjor AB
Baltzarsgatan 14E
21136 Malmö

073-0297347

alvehamns@gmail.com

GDPR

Samtycke för registrering av personlig data. När du lägger en beställning hos Alvehamn, kan du behöva ange personuppgifter såsom: person- eller organisationsnummer, namn, adress, e-postadress och telefonnummer. I samband med genomförandet av köpet godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att kunna fullfölja vårt avtal med dig. 

Kommer uppgifter att delas med tredje part? Dina uppgifter kommer att delas med Visma Spcs enligt vårt leverantörsavtal. Vi har tecknat biträdesavtal med dem. Dina personuppgifter kommer bara att lämnas ut till tredjepart när valt betalsätt kräver att vi ska skicka dessa uppgifter vidare och för att vi ska kunna skicka dina varor till dig med valt fraktbolag. Inga personuppgifter säljs vidare till tredjepart. 

Vilka uppgifter sparas och hur länge sparas de? Vi kommer att spara nödvändig data så länge som vi är skyldiga att spara informationen enligt bokföringslagen. För att skydda dig mot bedrägerier kommer även IP-adressen att sparas. 

Rätten att få tillgång till mina uppgifter Du har enligt GDPR rätten att få ta del av den information som vi har registrerat. Du har också rätten att begära att informationen ska korrigeras. Kontakta oss via alvehamns@gmail.com eller 073-0297347, så hjälper vi dig. 

Hantering av personuppgifter Om du anser att vi på något sätt inte uppfyller kraven på hur personuppgifter hanteras, är du välkommen att kontakta oss.

Tillagd i varukorgen